Jag har verkligen kunnat ta nytta av min kunskap

God dag, god dag! Varmt välkommen ska du vara hit till mig för ett nytt inlägg, det ska idag handla om företaget Livskraft Personlig Utveckling. Det är företaget där jag har gått en regression utbildning på Kungsholmen.

Jag gick den här utbildningen för ett tag sedan för att jag inte riktigt visste hur jag skulle leva mitt liv, jag levde det inte som jag ville vilket var väldigt märkbart. Ingenting var roligt och jag ville ändra på det, när jag då hörde talas om denna regression utbildning på Kungsholmen blev jag direkt intresserad. Det kändes som att det var något som kunde hjälpa mig framåt i livet, samtidigt skulle jag kunna lära mig att hjälpa andra när de sitter i samma sits. Även om jag inte skulle ha möjligheten att hjälpa någon skulle jag ändå ha samlat på mig en ny lärdom i livet. För jag tycker det är viktigt att alltid lära sig nya saker och utvecklas, därför tyckte jag detta skulle passa perfekt för mig. Av det jag kunde läsa mig till i beskrivningen av utbildningen skulle jag få lära mig mycket, under ett år lär man sig trots allt mycket om man är inställd på det. När jag började kursen var jag intresserad och inställd på att lära mig så mycket det bara gick, därför var jag mottaglig och uppmärksam kring allt som togs upp. Idag när jag har gått utbildningen lever jag verkligen det livet jag vill, jag har hjälpt mig själv samtidigt som jag har möjligheten att hjälpa andra. Det är skönt att jag har kunnat ta nytta av det jag har lärt mig på denna regression utbildning på Kungsholmen, jag tycker även att ni borde gå den om ni har samma intresse för att lära dig något nytt som verkligen är användbart.